Si us plau, esperi.
Si us plau, esperi.

CABECERA

 
 
 

MIGAS DE PAN


CONTENIDO

Detalls del procediment : Diada de Sant Jordi: Fira del Llibre

Descripció

Diada de Sant Jordi: Fira del Llibre

Iniciar tràmit

Detalls

Nom del tràmit
Diada de Sant Jordi 2024. Fira del Llibre: Sol·licitud de participació
Què és i per a què serveix?

L'Ajuntament de Mataró obre un període perquè tots els professionals (llibreries i autors/es) puguin presentar sol·licituds per instal·lar parades en la Fira del Llibre que organitza, a la Plaça Santa Anna / La Rambla, l’Ajuntament de Mataró i les llibreries participants associades al Gremi de Llibretes de Catalunya, amb motiu de la Diada de Sant Jordi els dies 21,22 i 23 d'Abril

Qui ho pot demanar?
  • Llibreries associades al Gremi de Llibreters de Catalunya ubicades a Mataró.
  • Llibreries no associades al Gremi de Llibreters de Catalunya que tinguin IAE corresponent a la venda de llibres (6594) i que disposin d’establiment obert al públic a la ciutat de Mataró.
  • Autors/autores o similars, tant persones físiques com associacions o institucions que vulguin presentar llibres propis i que demostrin l’edició o propietat dels llibres que desitgen exposar o vendre.
Quin cost té?

La participació en aquesta edició de la fira amb parades de venda de llibres no comportarà el pagament de taxes d’ocupació de la via pública als/les expositors/es, però sí que s’haurà de pagar la taxa per a la prestació del servei de recollida de residus comercials per fires i activitats col·lectives que és de 2,40 €/parada/dia.

En quines dates es pot fer?

Del 19 al 24 de març

Com i on es pot fer?

- Per internet adjuntant, si és el cas, la documentació requerida

- Personalment a les Oficines d'Atenció i Assistència a la Ciutadania

Quins documents s'han de portar?
  1. Sol·licitud de participació.
  2. Document d’identitat del titular o NIF de l’empresa i document d’identitat del representant
  3. Declaració censal simplificada d’alta, modificació i baixa en el Cens d’Empresaris (Model 037), en el cas de les llibreries noves.
  4. Documentació acreditativa de l’edició i/o propietat del llibre en el cas de les persones físiques, associacions o institucions que vulguin presentar llibres propis.
  5. Assegurança de responsabilitat civil per accidents i danys a tercers que cobreixi tots els dies de muntatge, celebració i desmuntatge de la fira (s’haurà de presentar un cop confirmada la participació)
Quant temps triga la resposta?

Un cop finalitzat el termini de presentació de les sol·licituds, la Direcció de Promoció Econòmica mitjançant resolució de la presidència, atorgarà llicència d’ocupació de la via pública on es farà constar la superfície i la localització de la parada. Resta expressament prohibida la col·locació de parades en llocs no autoritzats o diferents als assignats per l’organització.

Quina documentació es lliura?

Comprovant de la sol·licitud.

Altres informacions d'interès:

Productes admesos i exclosos:

  • Seran admesos els llibres nous i els llibres descatalogats, a excepció dels que han estat descatalogats durant els 6 mesos anteriors a la celebració de la fira.
  • No s’admeten els llibres antics i/o de segona mà.
  • L'organització es reserva el dret d'admetre o no un determinat producte que no tingui relació directe amb els objectius de la fira.
Marc legal:

Formularis per a la seva descàrrega

Sol·licitud Fira del llibre de Sant Jordi Mataró

Sol·licitud Fira del llibre de Sant Jordi Mataró

PIE DE PAGINA


MENSAJE DE ESPERA


Processant la seva petició...
si us plau esperi.
si us plau esperi.