Si us plau, esperi.
Si us plau, esperi.

CABECERA

 
 
 

MIGAS DE PAN


CONTENIDO

Detalls del procediment : Zona d'accés restringit del Centre: Sol·licitud de reconeixement d'Activitat de Producció i Distribució Intensiva (APDI)

Descripció

Zona d'accés restringit del Centre: Sol·licitud de reconeixement d'Activitat de Producció i Distribució Intensiva (APDI)

Iniciar tràmit

Detalls

Nom del tràmit
Zona d’accés restringit del Centre: Sol·licitud de reconeixement d’Activitat de Producció i Distribució Intensiva (APDI)
Què és i per a què serveix?

És la sol·licitud per tal que una activitat que es desenvolupa a la zona d’accés restringit del Centre pugui ser reconeguda amb la condició d’Activitat de Producció i Distribució Intensiva (APDI). Les activitats de producció i distribució intensiva ubicades a la zona restringida obtenen un permís per tal que els vehicles que hi designin puguin accedir a la zona fins a l’adreça del seu establiment o activitat fora dels horaris d’accés general.

Un cop l’activitat ha estat reconeguda com a APDI, el titular de la mateixa pot autoritzar les matrícules del número de vehicles reconeguts en el seu permís, a través del sistema d’autorització de matrícules per accedir fora de l’horari general.

Qui ho pot demanar?

Aquelles activitats ubicades dins de la zona d’accés restringit del centre que per les seves característiques necessitin accedir amb vehicle fins a l’adreça del seu establiment o activitat fora dels horaris d’accés general.

Quin cost té?

Cap

En quines dates es pot fer?

Sempre

Com i on es pot fer?

Preferentment per internet, amb identificació electrònica
Les persones físiques (autònoms) podran fer-ho també personalment a les Oficines d'atenció i assistència a la ciutadania, amb cita prèvia

Quins documents s'han de portar?
Sol·licitud segons model normalitzat
Quant temps triga la resposta?

Quinze dies

Quina documentació es lliura?

Comprovant de la sol·licitud.

Altres informacions d'interès:

Tràmit relacionat:

Zona d’accés restringit del Centre: Autorització de matrícules per accedir fora de l’horari general.

Zona d'accés restringit del Centre: Comunicació prèvia per accedir fora de l'horari general per a no residents

Marc legal:

Article 7 del Reial Decret Legislatiu 6/2015, de 30 d’octubre, pel que s’aprova el text refós de la Llei sobre Trànsit, Circulació de Vehicles a Motor i Seguretat Viària, on s'estableix que la regulació dels usos de les vies urbanes és competència municipal.

Decret 1460, de 7 de febrer de 2024, de modificació dels horaris d'accés dels vehicles a la zona centre de la ciutat i aprovació dels nous accessos.

Formularis per a la seva descàrrega

Sol·licitud de reconeixement d'Activitat de Producció i Distribució Intensiva (APDI)

Sol·licitud de reconeixement d'Activitat de Producció i Distribució Intensiva (APDI)

PIE DE PAGINA


MENSAJE DE ESPERA


Processant la seva petició...
si us plau esperi.
si us plau esperi.