Seu Electrònica
Logo

CABECERASistemes d'identificació electrònica acceptats


La identificació i signatura electròniques són mecanismes que permeten a la ciutadania i a les persones jurídiques operar de manera telemàtica davant l'administració, assegurant la integritat de les dades que s'envien, així com la seva confidencialitat.


Amb aquests sistemes electrònics podeu accedir a les vostres dades personals que disposa l'Ajuntament i a més podeu efectuar tramitacions telemàtiques amb total seguretat i amb totes les garanties jurídiques.


Els sistemes d'identificació i signatura electròniques admesos per la Seu Electrònica per relacionar-se per mitjans electrònics són els reconeguts pel servei Vàlid del consorci Administració Oberta de Catalunya. Entre altres, s'admeten els següents:


IdCat

El consorci Administració Oberta de Catalunya ofereix aquest certificat electrònic per a la ciutadania, que s’instal·la al vostre navegador. L’Ajuntament de Mataró és entitat de registre d’idCat, amb la qual cosa podeu sol·licitar el vostre idCat a qualsevol Oficina d’Atenció Ciutadana

Més informació.


IdCat Mòbil

El consorci Administració Oberta de Catalunya ofereix aquesta identificació electrònica per a la ciutadania, que es basa en l’ús de claus d’accés enviades per SMS a dispositius mòbils. No cal instal·lació de la identificació a cap dispositiu.

Més informació.


DNI electrònic

El DNI Electrònic és l'adaptació del document d'identitat tradicional per al seu ús en la nova Societat de la informació.

Més informació.


Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre

La Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre ofereix un certificat digital reconegut per l'àmplia majoria de les administracions públiques a través del seu departament CERES.

Més informació.


Camerfirma

Camerfirma és l'autoritat de certificació digital de les Cambres de Comerç espanyoles.

Més informació.


Firmaprofesional

Firmaprofesional emet certificats digitals especialitzats tant per als professionals, els seus col·legis i col·lectius, com per a empreses i els seus empleats.

Més informació.


ANF Autoritat de Certificació

ANF Autoritat de Certificació ofereix un Sistema Obert de Certificació Electrònica que inclou en tots els seus processos de firma electrònica el datat digita.

Més informació.


ACCV

Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana .

Més informació.
Tornar

Ajuntament de Mataró. La Riera, 48. Mataro (Barcelona). Tel: 937582100.